De vereniging
Het telen van zelf gekweekte, onbespoten groenten staat weer in de belangstelling. Het is bovendien een hobby die bijdraagt aan een betere gezondheid en zorgt voor meer sociale contacten. Wij zijn een vereniging waar jong en oud, man en vrouw, en van welke komaf dan ook naar hartenlust een gezonde en smakelijke hobby kunnen uitoefenen.

Wij streven als vereniging naar een duurzame, biologische manier van tuinieren met respect voor de natuur en omgeving en voor uw groenten zelf natuurlijk!

Faciliteiten
Op het terrein aan de Dwarsweg bevindt zich het complex waar 166 tuinen worden verhuurd. De tuinen zijn ongeveer 150 m2 in oppervlakte en de humusrijke zandgrond is goed te bewerken. Er zijn tien handpompen geplaatst zodat u altijd uw groenten van water kunt voorzien.

Als lid kunt u ook gebruik maken van de aanwezige gereedschappen (o.a kruiwagens, schoppen, harken, rieken, cultivators etc).

In het verenigingsgebouw bevinden zich de toiletten (M/V).

Toentje-Nais
Periodiek wordt een informatieve uitgave verspreid met nieuwtjes, aankondigingen, wetenswaardigheden en algemene informatie
over de vereniging en tuinieren in het algemeen.

Bekijk onze folder »

Bestuur

Wendy Klompstra
tuinuitgifte en opzeggingen
Albert Koster
penningmeester
Jessica de Vries
Secretaris
Marchinus Mooibroek
Algemeen bestuurslid

Beschikbare tuinen

Beschikbare tuinen